Op 12 september 2015 heeft Relim haar nieuwe vestiging in Landgraaf feestelijk geopend. De verschillende afdelingen kunnen nu in een lichte en ruime omgeving werken. De mijnschool van de vroegere Wilhelminamijn is het laatste gebouw dat is overgebleven van de Staatsmijnen in Limburg. Samen het de gemeente en de provincie is Relim erin geslaagd het pand van de sloop te redden en een nieuwe, vitale bestemming te geven. 

In de eerste fase is het lage deel van het verwaarloosde gebouw gestript en is het asbest verwijderd. Achter de aftimmering en plafonds van de ingetimmerde ruimtes kwamen  ruime en lichte ruimtes tevoorschijn. De installaties zijn aangepast en de ruimtes zijn gerenoveerd. Hierdoor is het energieverbruik sterk teruggebracht en is een goed werkklimaat gerealiseerd. Het hoogteverschil tussen de drie gebouwdelen, in totaal 1,20 meter, is inwendig met hellingbanen zo opgelost, dat iedereen zich goed door het gebouw kan bewegen. 

Dit najaar wordt de tweede fase voorbereid, zodat het gehele gebouw en het omringende gebied betrokken gaat worden bij activiteiten van Relim en bij de ondersteuning van de toeristische ontwikkeling van de Wilhelminaberg en het omringende gebied met oefenmijn, mijnbouwpark en het naastgelegen Snowworld.