Beheer 
maandag 9 mei 2016

In Nederland hebben relatief veel gebouwen platte daken. In de afgelopen periode is een behoorlijke achterstand in onderhoud ontstaan. WBVM werkt met veel grote vastgoedeigenaren om deze platte daken te controleren en kosten effectief te onderhouden en/of zonodig te vernieuwen. 

Bij de periodieke opnames gebruikt WBVM een zelf ontwikkelde App die ervoor zorgt dat altijd op dezelfde wijze wordt opgenomen en dat tijdens de opname alle gegevens direct online worden doorgezonden, vastgelegd en geanalyseerd. Zodra de opname gereed is, wordt een rapport gegenereerd met foto's, aanbevelingen en kosten voor noodzakelijke reparaties. Dit rapport ligt bij de opdrachtgever, voordat degene die de opname uitvoert van het dak af is!

WBVM adviseert kosten- en kwaliteitsbewust. Er wordt niet meer werk aangegeven dan strikt gezien noodzakelijk is om het dak tot de volgenbde inspectie betrouwbaar dicht te houden.

Is algehele vervanging noodzakelijk, dan zal WBVM met de opdrachtgever nagaan welke duurzaamheid wordt gewenst in isolatie en in levensduur. Bij het aanbrengen wordt de levensduur garantie als verzekerde garantie aan de klant verstrekt, zodat er nimmer een probleem kan zijn met een eventueel optredend effect. Over het algemeen halen de dakbedekkingen van WBVM een veel langere levensduur dan de afgegevenn garantie doordat de juiste materialen worden gebruikt en de samenwerking met DHV die de daken bouwfysisch doorrekent voordat de dakbedekking wordt vervangen. Hiermee zijn alle potentiële problemen in beeld en kunnen deze in afstemming met de opdrachtgever worden aangepakt.